Smedjebackens Robusta Ruska

(Magnuslunds Limited Edition Wotan x Magnuslunds Denya After Eight)

 

 

 

 
     
   

 

 

 

 


Meriter utställning: Excellent, CK, R-CERT

HD/AD: Hd B Ad 0

MH: Känd mentalstatus, 1:a skott

 

Aya bor hos sin matte Maria i örnsköldsvik. Hon har som hennes kennelnamn antyder en helt klart extrem kamplust, hon sitter där hon sitter när kamptrasan åker fram =) Dock räcker det med ett "tack" från matte så släpper hon lydigt.

Aya tränas i lydnad, sök och lite spår och vad vi har sett av henne på dom gemensamma sökläger vi åker på så har hon stor arbetslust och mycket driv..full fart!

Aya föddes med alldeless sammetslen päls och den har hon fortfarande kvar. Hon vill gärna ha nåt i munnen att visa upp när hon får besök, och även Aya pratar en hel hel del...it runs in the family ;-)
Hon har stenkoll på vart hon sätter tassarna och tar sig fram överallt!

Vad vi kan läsa från mh:t så har Aya precis som systrarna inga kvarvarande rädslor hög leklust..med 5:or på gripande och dragkamp ;-) Hon har ett större försvar vilket syntes på spökena..dom kunde gott hålla sig på behörigt avstånd, därefter 5:a och 4:a på nyfikenhet kontakt så hon skötte riktigt fint! Hon var även den enda av tjejerna som visade större intresse i lilla bytet. Även Aya visade sig vara skottfast med en 1:a.